Ajax Alarm onderdelen zwart

Ajax alarmsysteem

U beschermt uw woning of bedrijf optimaal tegen inbraak, overstroming en brand met een hoogwaardig Ajax alarmsysteem. Het systeem heeft vele voordelen; het is draadloos, staat in verbinding met uw smartphone én het ziet er goed uit. Er zijn verschillende sensoren voor bewegingsdetectie maar ook rookmelders en sirenes. Het Ajax alarmsysteem is zeer vergevorderd en kan bijvoorbeeld het verschil uitmaken tussen personen en huisdieren.

Een alarmsysteem van het merk Ajax kan op de meldkamer worden aangesloten, maar kan ook direct doormelden naar een mobiel zonder abonnement. De levensduur van de back-upbatterij is maximaal 10 uur. Het merk Ajax gebruikt alleen de best beschikbare componenten die zijn ingepakt in een fijn vormgegeven behuizing. Gecombineerd met hun gepatenteerde technologieën stelt dit Ajax in staat ongeëvenaarde kwaliteit van prestaties en beveiliging te bieden.

Lees meer

Ajax draadloze afstandsbediening zwart

Ajax Afstandbediening:
Ajax afstandbediening wordt gebruikt om in- en uit te schakelen, om overvallen te melden en is beschermd met authenticatie en “rollingcode” technologie.
€40,99

Magneetcontact Draadloos zwart

Magneet contact
Ajax magneetcontact beveiligt het openen van ramen en deuren van een huis of kantoor.
€48,99

magneetcontact met trilsensor draadloos zwart

Magneet contact
Ajax magneetcontact helpt deuren en niet-gesloten ramen over meerdere verdiepingen van een huis of kantoor te beschermen. Detecteert opening, tilt en impacts.
€74,99

Ajax binnensirene draadloos - zwart

Ajax binnen sirene
Ajax sirene voor binnen met een aanpasbaar geluidsniveau tussen 81 en 105 dB met een contact voor optionele externe LED aansturing. Maakt verbinding met een Ajax Hub tot een maximale afstand van 2000 meter (open veld).
€78,99

bewegingsmelder zwart

MotionProtect:
Ajax MotionProtect detecteert in een ruimte een mens, maar negeert huisdieren
€79,99

Ajax Rookmelder draadloos zwart

Rookmelder:
Als u niet tegen een inbraak beveiligd bent, riskeert u uw kostbaarheden. Als u niet tegen brand beschermd bent, riskeert u alles. Daarom is de Ajax FireProtect rookmelder gemaakt. Het is makkelijk te installeren en te controleren, beveiligd
€98,99

bewegingsmelder met glasbreuk zwart

Ajax MotionProtect:
Ajax MotionProtect detecteert in een ruimte een mens, negeert huisdieren.

Deze melder heeft een akoestische glasbreukmelder die tot een afstand van 9 meter glasbreuk kan detecteren.
€114,99

KeyPad draadloos zwart

Ajax KeyPad bedient het Ajax beveiligingssysteem. Schakel het systeem in met een enkele toets of via een code.
Gebruik een dwangcode om evt. een stil alarm naar een meldkamer te sturen.
€129,99

Ajax Rookmelder / CO melder draadloos zwart

Rookmelder:
Ajax FireProtect Plus is gemaakt voor brandpreventie en veiligheid. De detector meldt u direct over rookontwikkeling, gevaarlijke opbouw van koolmonoxide en snelle temperatuurstijging.
€146,99

Ajax buiten sirene draadloos zwart

Ajax buiten sirene
Ajax buitensirene draadloos met een aanpasbaar geluidsniveau tussen 81 en 105 dB. Maakt verbinding met een Ajax Hub tot een maximale afstand van 2.000 meter (open veld).
Met rode LED rand welke oplicht bij alarm.
€164,99

Ajax centrale zwart

Ajax Smart Hub met GSM en LAN communicatie

Ajax Centrale
De Ajax Hub is het hart van het beveiligingssysteem. De Hub kan verbinding maken met maximaal 100 draadloze componenten en is standaard voorzien van LAN en GSM back up. De geavanceerde Jeweller
€219,99