IP camera's voor VVE de manier om beveiliging echt te gebruiken

IP camera's voor VVE de manier om beveiliging echt te gebruiken

Met de leden in deze VVE is er samen gekozen voor beveiliging van de binnenkomst hal, de opslag ruimte en de gezamenlijke ruimte en brievenbus ruimte. Door samen meteen grote groep de kosten te delen kan er voor een zeer laag bedrag overgegaan worden op een groot stuk beveiliging…

Gekoppelde netwerk IP Dome camera’s met dag en nachtzicht

De camera’s zijn via de centrale internetlijn van de VVE te koppelen aan de bestuursleden welke de beelden mogen en kunnen terug kijken, dit kan via de computer maar ook via de iphone en of ipad , zeer snel en gemakkelijk.
Preventie is natuurlijk een belangrijk punt, beter voorkomen dan genezen,… Camera’s schrikken af, je heb het gevoel dat je in de gatengehouden zal worden dit zal veel personen er van weerhouden ” stoute ” dingen uit te voeren.

Camerabewaking, Intercom en verlichting, de techniek van tegenwoordig kan prachtig met elkaar samenwerken, de verlichting kan ook geschakeld worden aan de hand van de camerabevindingen…. zo ook de intercom welke via
iphone of ipad bediend kan worden. De bel gaat, er staat iemand voor de deur, deze heeft op de intercom gedrukt maar wie staat er voor de deur ? De intercom kan gekoppeld worden aan de telefoon en of ipad om zo te zien, te horen en e.v.t zelfs terug te spreken…geen vast scherm is meer nodig, al kan dit natuurlijk wel.

Vandaal bestendige bewakingcamera’s speciaal voor een VVE
Op de toekomst gekocht, voor een lange levensduur, oersterk van TOp kwaliteit… bijna niet stuk te krijgen, van zware metalen behuizing voorzien, met extra anker aan de onderkant.
Voor een VVE adviseren wij een 700TVL hoge kwaliteits camera of zelfs een 720P en of 1080P camera [ 1,3MP en of 2 / 3 megapixel]
Zelfs kenteken registratie is een mogelijkheid, en dit hoeft niet veel te kosten door de juiste materialen te nemen en te kiezen voor duurzaamheid.