Spionage camera's verstopt in wijkcentrale kast

Geheime spionage camera's verstoppen en ook echt gebruiken, steeds vaker maken mensen er gebruik van. Zien wat er gebeurd , en op afstand uitlezen van de data IDEAAL ! zeker als het technisch mogelijk is met een UMTS, 3G , GSM verbinding.

Spycamera gevonden in wijkcentrale kast denhaag [ schilderswijk ]

Een kast vol geheime camera's verstopt en bijna niet te zien, aangesloten op accu's 
met 3G zender eigenlijk net zoals wij ze altijd maken....  maar deze is niet door 
ons samengesteld en gemaakt/geleverd. Een zeer professionele en kostbare 
opzet met een duidelijk doel filmen van de omgeving. 

Voor ons is het dagelijks werk het maken van geheime camera's of het nu een schoen
een kast, een lamp, een plafondplaat of een auto is... wij bouwen ze tegenwoordig 
overal wel in.. Een dergelijke kast hebben wij al reeds meerdere malen gemaakt maar
voornamelijk voor binnen gebruik nooit eerder hebben we een kast zoals deze in het
openbaar mogen plaatsen......... 


Geheime camera kast spionage
DEN HAAG - Op het Oranjeplein in de Haagse Schilderswijk is een kast ontdekt vol met professionele spionageapparatuur. Dat blijkt uit foto’s die Omroep West in het bezit heeft. De kast waarin de apparatuur is aangetroffen, is identiek aan de wijkkasten die provider Ziggo gebruikt om huishoudens van tv, radio en internet te voorzien.

In de kast zitten onder meer een camera en opnameapparatuur. Aan de zijkant van de kast is een gaatje geboord, zodat de camera de omgeving kan filmen.

Omroep West heeft de foto's van de kast voorgelegd aan deskundigen. Onder anderen Dick Offringa, expert spionage-apparatuur, concludeert dat het in ieder geval gaat om een camera en om opnameapparatuur. Ook zegt hij ervan overtuigd te zijn dat het apparatuur van de overheid is.
 

3G umts camera spy, geheim IP HD
‘Niet van Ziggo’
 
Ziggo zegt in een reactie dat de kast niet van het bedrijf is. Wel is Ziggo sinds dinsdag op de hoogte van de kast en de inhoud ervan. Woordvoerder Gradus Vos van Ziggo: ‘We waren dinsdag in de Schilderswijk bezig met werkzaamheden in de wijkkasten van Ziggo. Deze kast op het Oranjeplein stond niet op onze tekeningen. Een medewerker kon de kast gewoon openen met een universele kastsleutel, die wordt gebruikt voor onze eigen kasten. Het leek niet alleen op onze kast, de sleutel paste ook nog. De kast zat vol met vreemde apparatuur. We herkenden onder andere een camera en een UMTS-modem. We hebben de kast dichtgemaakt omdat we ook niet wisten wat we ermee moesten.’

UMTS , 3G telefoon verbinding met SPY camera
Eigenaar onbekend
 
Nadat Ziggo-medewerkers de kast dinsdag hadden opengemaakt, is hij vrij snel daarna weggehaald. Wie dat gedaan heeft, is onbekend. Het is onduidelijk van wie de kast is en waarom er spionageapparatuur in zat. De gemeente Den Haag zegt dat de kast niet van hun is. De Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) wil bevestigen noch ontkennen iets met de kast en de inhoud ervan te maken te hebben. De politie heeft nog niet kunnen reageren. 

geheime spionage camera maken laten maken