Over ons

Deze webshop is onderdeel van Camerainstallatie.nl, al ruim 20 jaar een begrip in Almere. Sinds de oprichting in 1999 streeft ons bedrijf ernaar om de beste kwaliteit te leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Camerabewakingssystemen, alarmsystemen, intercomsystemen, recorders, maar bijvoorbeeld ook randapparatuur als monitors en switches zitten in ons brede assortiment. Niet alleen verkopen wij de producten, ook de installatie hiervan kan indien gewenst door ons bedrijf gedaan worden. Onze ruim 25 medewerkers bieden u graag hun kennis en ervaring aan om tot een passende oplossing voor elke situatie te komen. Ook voor onderhoud en reparaties aan uw apparaten kunt u bij ons terecht. 

Alles is aan verandering onderhevig, zo dus ook onze producten. Continu zijn er nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen aan de producten, de techniek wordt dus steeds ingewikkelder. Het is dan ook belangrijk onze medewerkers, zowel monteur als adviseurs, te blijven bijscholen op het gebied van deze nieuwe ontwikkelingen. Zo kunnen zij u blijven voorzien van de juiste en up-to-date informatie. 

Camerabewaking is onze passie. Of het nu gaat om een enkele camera of een project met 200 camera’s: wij zullen ons ten alle tijden voor 100% voor u inzetten. Zowel voor, tijdens en na de werkzaamheden bieden wij u onze service.

 

Lage kosten, voor u én ons

Doordat ons moederbedrijf MegaSnel B.V. deel uitmaakt van groothandels, hebben wij de mogelijkheid om onze krachten te bundelen en zo te zorgen voor aantrekkelijk, lage prijzen. Daarnaast zorgen wij voor onze eigen inkoop, houden wij zelf ons voorraad bij en hanteren wij lage marges. De locatie van onze showroom draagt ook bij aan de lage prijzen, nét buiten het centrum en toch goed bereikbaar. 

 

Niet kunnen vinden?

Ondanks het brede assortiment van onze webshop, kan het voorkomen dat u het artikel waar u naar op zoek bent niet hebt gevonden. Graag willen wij proberen u hierbij verder te helpen. Neem contact met ons op en wij zullen onze leveranciers benaderen. 

 

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten of heeft u gerichte vragen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Showroomlocatie:

Verfmolenstraat 4
1333 AV ALMERE
Tel. 036 52 90 007
E-mail: [email protected]

Openingstijden: Ma t/m vrij 08:30 - 17:00