Diensten

Wanneer komt een bewakingscamera (tijdelijk) van pas?

Er zijn verschillende situaties denkbaar waar men, al dan niet tijdelijk, handig gebruik kan maken van bewakingscamera's. Vaak is het dan onnodig om een complete installatie aan te schaffen, huren biedt in zulke gevallen de uitkomst. Voorbeelden van enkele situaties waarbij het handig is een bewakingscamera te hebben; 

 

Strafbaar feit op beeld vastleggen

Volgens de cijfers worden er steeds vaker strafbare feiten gepleegd. Denk hierbij aan inbraken, gewapende overvallen, berovingen of vandalisme. Het hebben van bewakingscamera's in zulke situaties kan in uw voordeel werken. De bewakingscamera's leggen in deze gevallen beelden voor u vast die u en/of de politie kan helpen de daders op te sporen.  

 

(Interne) diefstal

Als u als ondernemer vermoedt dat er binnen uw bedrijf diefstal gepleegd wordt, door klanten of medewerkers, is het handig hierop actie te ondernemen zodat het stelen stopt. Een handig hulpmiddel hierbij kan zijn cameratoezicht houden, zowel in het zicht als verborgen (door middel van een spy cam).

 

Stalking

Soms krijgt u nét iets te veel aandacht van iemand of voelt u zich bedreigd door een steeds terugkomende persoon/groep. Als er sprake is van stalking, kunt u zich onveilig voelen. Logischerwijs stapt u dan misschien naar de politie om aangifte te doen. In dit geval is het handig om bewijsmateriaal te hebben die uw aangifte ondersteunen. Indien u bewakingscamera's heeft, kunnen onze specialisten de beelden terughalen en veiligstellen.

 

Vermoeden van een affaire

Vertrouwen is de basis van een goede relatie. Het kan zijn dat u een voorgevoel heeft dat er iets niet klopt of dat er gebeurtenissen zijn geweest die u doen vermoeden dat er sprake is van ontrouw bij uw partner. Dat is een vervelende situatie en dan is duidelijkheid wel gewenst. Om zo'n vermoeden te bevestigen kan ons bedrijf bij u thuis verborgen camera's, oftewel spy camera's installeren. Op deze manier verzameld u bewijsmateriaal en komt u dichter bij de waarheid. Live meekijken vanaf uw computer/telefoon behoort tot ook een van de mogelijkheden

 

Evenementen / festival

Als organisator of eindverantwoordelijke voor de beveiliging van een evenement of festival kan het handig zijn om bewakingscamera's op het terrein te plaatsen. Op deze manier kan er vanuit een centraal punt toezicht gehouden worden en door gecommuniceerd worden. Op deze manier kan er snel actie ondernomen worden bij eventueel onveilige situaties op het terrein. 

 

Bouwterrein

Hebt u een groot bouwterrein en merkt u dat u wel eens wat materialen mist? Ook dan loont het om bewakingscamera's (met nachtzicht) te plaatsen. Zo kunt u eenvoudig bekijken wat er zich op het bouwterrein afspeelt buiten werktijd en hiervan de beelden veiligstellen. De beelden kunnen naderhand gebruikt worden voor het doen van aangifte of voor het verzekeringswerk. Bijkomend voordeel van camerabewaking op uw bouwterrein is dat het de vooruitgang van uw bouwproject vastlegt op beeld.