• Ubiquiti NanoStation Loco M2

Ubiquiti NanoStation Loco M2

Het Ubiquiti NanoStation Loco M2 access point heeft een doorvoersnelheid van ruim 150Mbps. Dit instapmodel werkt op de 2,4 GHz band en heeft een zendvermogen van 23dBm. Geschikt voor point-to-(multi)point installaties over relatief kleine afstanden.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€69,00 .
Incl. btw

Eigenschappen Ubiquiti NanoStation Loco M2 access point

Werkt op de 2,4 GHz band (802.11b/g/n)
Doorvoersnelheid: 150+ Mbps
Zendvermogen: 23 dBm / 200 mW
Gain: 8 dBi
Ubiquiti airMAX technologie
Vele toepassingsmogelijkheden
Inclusief bevestigingsmateriaal


2,4 GHz access point
Het Ubiquiti NanoStation Loco M2 access point is een instapmodel dat werkt op de 2,4 GHz band (802.11b/g/n). Het access point heeft een doorvoersnelheid van meer dan 150Mbps en is ideaal voor outdoor toepassingen waar kleine afstanden overbrugd moeten worden.

Ubiquiti airMAX technologie
Het NanoStation Loco M2 access point is uitgerust met de Ubiquiti airMAX technologie. Deze technologie zorgt voor een hoge doorvoersnelheid, lage latency en uitstekende prestaties in outdoor omgevingen. Hierdoor is dit Ubiquiti NanoStation Loco M2 access point perfect voor uiteenlopende bedrijven.

Toepassingsmogelijkheden access point
Het Ubiquiti NanoStation Loco M2 access point heeft diverse toepassingsmogelijkheden. U kunt het apparaat als een standalone access point gebruiken, maar bijvoorbeeld ook als Point-to-Point bridge met een ander apparaat. Of bijvoorbeeld als draadloze verbinding voor een videosurveillance systeem. Net waar u het access point voor nodig heeft.


Inhoud verpakking

  • Ubiquiti NanoStation Loco M2
  • 24V Passieve PoE injector (POE-24-12W)
  • Bevestigingsmateriaal
  • Handleiding
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen