• Ubiquiti UAP-AC-Lite - 5 pack

Ubiquiti UAP-AC-Lite - 5 pack

De Ubiquiti UniFi Access Points Lite is voorzien van de nieuwste WiFi 802.11ac-technologie. De indoor access points kunnen tot 867 Mbps aan snelheid behalen en werken op zowel de 2,4 Ghz als de 5 Ghz frequentie. Deze bundel bestaat uit 5 access points.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€399,00 .
Incl. btw

Let op: Dit product wordt geleverd zonder PoE-injector.

Eigenschappen Ubiquiti UniFi Access Points Lite 5-PACK

5 Ubiquiti UniFi Access Points Lite
Maximale draadloze snelheid van 867 Mbps
Werkt simultaan op 2,4 Ghz (300 Mbps) en 5 Ghz (867 Mbps)
1 x Gigabit LAN netwerkaansluiting
20 dBm (100 mW) aan zendvermogen
Inclusief montagemateriaal

Razendsnel indoor access point
De Ubiquiti UniFi AC Lite toestellen zijn de instapmodellen uit de Ubiquiti Unifi AC serie. Dankzij Wireless-AC ondersteuning kunnen deze access points een maximale doorvoersnelheid van 867 Mbps behalen. Daarnaast werken de apparaten gelijktijdig op zowel de 2,4 Ghz als 5 Ghz Wi-Fi frequentie. Het zendvermogen bedraagt 20 dBm (100 mW) en het maximale bereik is 122 meter onder de meest ideale omstandigheden.

Power over Ethernet
De Ubiquiti UniFi AC Lite modellen kunnen alleen gevoed worden via 24V passieve PoE. Dit houdt in dat de access points direct gevoed kunnen worden via de netwerkkabel met behulp van een PoE-injector (niet meegeleverd). Wilt u meerdere Ubiquiti access points van stroom voorzien, dan kunt u deze het beste aansluiten op een Ubiquiti ToughSwitch. Omdat de voeding direct wordt geleverd via de netwerkkabel, heeft u met PoE heeft u geen extra stopcontact nodig.

Plafond- of muurmontage
De Ubiquiti UniFi Access Points Lite behalen de beste resultaten wanneer u deze bevestigt aan het plafond of aan de muur. U sluit de Ubiquiti UniFi modellen vervolgens aan op uw router en draait de software om de installatie te starten. De access points kunnen via de gratis controller-software van Ubiquiti worden beheerd en geïnstalleerd. De software is geschikt voor zowel windows als mac.

Gratis beheersoftware
Met de UniFi controller software beheert u de Ubiquiti UAP AC Lite modellen en kunt u een eigen captive portal ontwikkelen. Zo maakt u vrij snel een eigen login portal in HTML of via PHP (via extern portal) met uw bedrijfslogo en eigen huisstijl. Het grote voordeel van de software is dat deze de installatie van de access points een stuk gemakkelijker maakt voor mensen met weinig kennis over WiFi-netwerken. De software detecteert de access points in uw netwerk en laat u eenvoudige zaken snel configureren.

Inhoud verpakking

  • 5x Ubiquiti UniFi Access Point (UAP) Lite
  • Montagemateriaal
  • Handleiding
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen